English Espa�ol Catalan Italiano Francais Deutsch
La guia web independent de l'aeroport

Política de Privacitat i Avís Legal

Avís legal 

Per donar compliment amb l'establert a la Llei 34 / 2002, del 11 de Juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquesta web. Actualment ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. es troba operant a través de la red amb aquest domini, i figura inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 41824, foli 70, fulla núm. B-398254, inscripció 1 i amb CIF número B-65289266, amb domicili social a Les Rambles 42, oficina 5, 08002 de Barcelona, teléfon de contacte +34 972207190, movil +34 645766279, número de fax +34 917912677, y direcció de correu electronic lopd @ reserv-ac.com.

Objecte: 

Aquestes condicions generals (d'ara endavant les "Condicions Generals") regulen l'ús de tots els serveis d'aquesta web (a partir d'ara "el portal") que ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. (a partir d'ara "l'empresa") posa a disposició dels usuaris d'internet. Per la simple utilització del Portal l'usuari expressa la plena acceptació i sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l'empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix, sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d'instruccions que és posin en el seu coneixement, en relació amb continguts o serveis concrets, que contemplen allò previst en aquestes Condicions Generals en quant no s'oposin a elles. 

Exclusió de responsabilitat pel funcionament del Portal i els seus serveis. 

L'empresa no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament del Portal madrid-ac.com, dels seus serveis i els seus continguts; si fos raonablement possible, l'empresa avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament dels mateixos. L'empresa no és responsable pels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o de continuïtat del Portal o de qualsevol dels seus serveis, o pels errors en l'accés a les diferents pàgines web del Portal o aquelles des de les quals es presten determinats serveis. 

Exclusió de responsabilitat sobre la informació gràfica disponible al portal. 

Tota la documentació gràfica inclosa en aquesta pàgina web pel que fa a les diferents promocions d'immobles, és merament orientativa i està sotmesa a possibles canvis exigits per l'evolució tècnica dels projectes i la seva execució. EN CAP CAS AQUESTA INFORMACIÓ CONSTITUEIX DOCUMENT CONTRACTUAL. 

Llei de consumidors 

La informació de cada promoció amb productes per la seva comercialització, és orientativa i de caràcter general, estant subjecta a possibles canvis. Tota la informació relativa al R. D. 515/89 del 21 d'Abril, es troba en disposició dels compradors amb les oficines de l'empresa.

Utilització del Portal i dels serveis per als usuaris. 

Només en el cas que hagi obtingut prèvia i expressa autorització específicament atorgada al efecte per part l'empresa, l'usuari s'abstindrà d'obtenir o d'intentar obtenir qualsevol tipus de continguts, ja siguin textos, gràfics, dibuixos, arxius de so, imatges o fotografies, vídeos, programari i en general qualsevol classe de material accessible a través del portal o dels serveis emplenant per ells, mitjans diferents dels que s'hagin posat a la seva disposició, en aquest efecte o dels que emplenin habitualment a aquest efecte en Internet. 

Exclusió de responsabilitat dels continguts. 

L'empresa no és en cap cas responsable, ni de forma directa ni subsidiària, per cap contingut, informació, comunicació, opinió o manifestació de qualsevol tipus que tingui el seu origen en l'usuari o qualsevol persona o entitat i que es comuniqui, difondre, transmetre o exhibir a través dels serveis del Portal. 

Exclusió de responsabilitat pels continguts i serveis allotjats fora del Portal. 

El Portal posa a disposició dels usuaris dispositius tècnics d'enllaços, ja siguin links, directoris o eines de cerca, els quals permeten l'accés a pàgines web o llocs que són gestionats per tercers. L'empresa no exerceix cap titularitat sobre els mateixos, i no comercialitza ni ofereix els continguts i serveis que continguin, per tant no assumeix cap responsabilitat ni directa ni subsidiària sobre aquestes pàgines web o sites. 

Propietat Intel.lectual i Industrial. 

Tots els continguts així com noms, logos, marques i bases de dades accessibles en les pàgines web del Portal estan subjectes a drets de propietat industrial i intel.lectual de l'empresa o de tercers titulars dels mateixos. En cap cas l'accés a les pàgines web del Portal no implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels esmentats drets, ni conferir cap dret d'utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l'empresa o del tercer titular dels drets, excepte els drets de visualitzar i de realitzar còpies per l'ús personal i exclusiu de l'usuari, els quals hauran d'exercir sempre conforme als principis de la bona fe i la legislació aplicable. 

Protecció de Dades. 

Mitjançant el present Avís Legal i d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades de la Generalitat de Catalunya, l'empresa avisa els usuaris de la seva política de protecció de dades, perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en què s'indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries. Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial i la seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per l'empresa en el Portal en cada moment. L'usuari accepta que les dades personals per ell facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l'empresa. 

La principal finalitat d'aquest fitxer és la de mantenir una relació contractual i la de poder comunicar-nos amb vostè. L'usuari podrà accedir a aquest fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de demanar i obtenir la rectificació, cancelació, modificació o oposició de les seves dades personals, dirigint-se a ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L., registrat a la oficina de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb el núm. de registre REAT EG-00401 sota el nom comercial de TURISTICS RAMBLES, amb CIF: B-65289266, a l'adreça de correu electrònic: lopd @ reserv-ac.com o per correu ordinari a: Rambles 42, oficina 5, 08002 Barcelona.

Llei Aplicable i Fur. 

Aquestes Condicions Generals és revoquen per la llei espanyola. Per qualsevol controvèrsia que pugui derivar de l'aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, l'empresa i l'usuari, amb renúncia expressa al seu fur propi es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals.

 

Seguretat

Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI)

La Llei de Serveis de la Societat de la Informació estableix el marc jurídic i normatiu que garanteix als prestadors i als usuaris de serveis la confiança i la seguretat necessàries per a utilitzar mitjans electrònics. Aspectes com la necessària i correcta identificació del prestador d´un servei, la protecció davant l´enviament de comunicacions no desitjades o de totes les obligacions d´informació dels prestadors de serveis davant un procés de contractació electrònica, aporten als usuaris dels serveis d´internet o d´altres mitjans electrònics una protecció i una seguretat equivalents a les que ja tenen actualment en el món físic. 

Identificació i control d´accés

Les dades personals dels nostres nous clients són absolutament intransferibles. Per a garantir la seguretat és necessari mantenir la seguretat d´aquestes dades. 

L´usuari serà responsable de totes les accions que realitzi amb el seu identificador personal. 

Confidencialitat 

Tota la informació que s´intercanvia entre l´ordinador del client de ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. i els sistemes informàtics de ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. es sotmet a un procés de xifrat que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre client i entitat.

La guia web independent de l'aeroport
© 1999 - 2024 GironaBarcelonaAirport.com |
  • Avís legal i Política de Privacitat